Nieuws

Ontdek het laatste nieuws en deskundige blogposts in de wereld van de professionele keukenbranche en horecakeukens. Van innovatieve apparatuur tot culinaire trends, blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en waardevolle inzichten om uw keukenprestaties te verbeteren. Lees verder voor inspirerende ideeën en praktische tips die jouw professionele horecakeuken naar een hoger niveau tillen. Of je nu een chef-kok, restauranteigenaar, cateraar of keukenmanager bent, onze inhoud is speciaal ontworpen om je te informeren en te inspireren. Graag nodigen we je uit om onderstaande blogs en nieuwsitems te lezen. 

Liever direct contact? Neem dan telefonisch contact met ons op of maak gebruik van het contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Verschillende rollen van de keukenbrigade!

De keukenbrigade vormt het kloppende hart van elke restaurant. Elk lid vervult een specifieke rol om ervoor te zorgen dat gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten van hoge kwaliteit. De…

Verder lezen
buffet bedrijfskantine
Verbeteren van de bedrijfskantine inrichting!

Bij het inrichten van een bedrijfskantine, ook wel personeelsrestaurant genoemd, zijn er verschillende factoren waarmee je rekening kunt houden. Deze factoren zorgen ervoor dat er een aangename maar ook functionele…

Verder lezen
Horeca keuken inrichting
Wat is een goede horeca keuken inrichting?

Een horeca keuken is een professionele keuken, en ontworpen en ingericht voor het bereiden van voedsel voor een commerciële omgeving. Denk aan restaurants, cafés, hotels, cateringbedrijven, cafetaria’s, dark kitchens en…

Verder lezen
Hoe de indeling van een grootkeuken je efficiëntie kan verhogen!

Efficiëntie in de keuken In een professionele grootkeuken draait alles om efficiëntie. De layout van de keuken speelt hierbij een cruciale rol. Een goed ontworpen keuken kan de workflow verbeteren,…

Verder lezen
indeling professionele keuken
Verschillende indelingen voor de professionele keuken!

Mogelijkheden bij het ontwerpen van een professionele keuken. Of je nu een restaurant, een café of een cateringbedrijf runt, deze blog geeft je waardevol inzicht en inspiratie om de workflow…

Verder lezen
Bereikbaarheid kerstvakantie

Een storing komt vaak onverwacht en ongelegen, daarom zijn wij er ook voor u in de kerstvakantie! Storing met spoed Vanwege de kerstvakantie zijn we dit jaar op kantoor niet…

Verder lezen
Greenfry, de electrische friteuse!

De Greenfry is een electrische friteuse, het pronkstuk uit de Gastrodis Profi-Line 750 serie. De friteuse onderscheidt zich door zeer hoge afbakcapaciteiten en een degelijk uitgevoerde opbouw. De gebruikte componenten…

Verder lezen
Nieuwe bedrijfsbus voor Gro-Tech!

Heb jij ons al gespot? We hebben weer een nieuwe bedrijfsbus aan ons wagenpark toegevoegd. Compleet met bestickering in de nieuwe huisstijl. Zo zijn we in staat om nóg sneller…

Verder lezen
Zelfbedieningsbuffet, heel gastvrij!

Een buffet of zelfbedieningsbuffet kan op verschillende momenten van de dag en voor verschillende gerechten worden ingezet en heel gastvrij ogen. Voor koude gerechten zoals verse salade, hippe poke bowls…

Verder lezen
Hotpot, een nieuwe culinaire trend!

De “Hotpot” verovert Nederland in snel tempo. Het is een traditionele Chinese kookstijl waarbij ingrediënten worden gedeeld en bereid in een gezamenlijke pot met bouillon. Deze culinaire trend biedt een…

Verder lezen
Nieuw buffet en uitgifte voor de EO!

In het bedrijfsrestaurant van de Evangelische Omroep (EO) is een bijzondere upgrade doorgevoerd. Het buffet en de uitgifte zijn onlangs voorzien van een nieuw en doordacht ontwerp, dat voldoet aan…

Verder lezen
Koken op alle denkbare locaties!

Graag willen we je informeren over de Must Recirculatiekap. Deze professionele afzuigkap maakt het mogelijk om geur- en rookafzuiging te realiseren in een professionele keuken, zonder dat er een afzuigkanaal…

Verder lezen